Ellen & Charris by Laurein Horemans

Wever, nog nooit van gehoord. Het blijkt dan nog niet zo ver van mijn thuishaven, ik kom aan bij het ouderlijk huis van Ellen. Zij is al klaar, haren en make-up, beslist om te ontbijten en daarna gaan we haar kleed aandoen. Ze vertelt me bij het opgaan van de trap: Laurein, wij zijn echte bleiters, kunnen er niets aan doen. En het klopt dat niet alleen bij het aandoen van de jurk, de traantjes vloeien. Mijn camera vangt er veel doorheen de dag, ik hield het soms zelf amper droog.. Zoveel liefde!

Maar op 22 juli stond niet alleen Ellen in de picture, er was ook haar prachtige vrouw (to be) Charris. Ze hebben elkaar ontmoet op de werkvloer, daar gingen we uiteindelijk ook onze koppelbeelden nemen. Aan het kasteel waar vroeger het rusthuis gevestigd was.

Hun dag bestond uit burgerlijke trouw, intieme ceremonie in de tuin en aansluitend walking dinner met zelfgemaakte kost (één van de beste trouws op culinair vlak dit jaar!) en dansfeest.

Dikke merci aan Sofie Goosens om mee te gaan als second shooter tijdens ceremonie en koppelshoot.

Silke en Ward by Laurein Horemans

Silke & Ward, ons eerste koppel on 2019. We leerden ze kennen op de I do I do beurs in Antwerpen, het klikte meteen. Niet veel later nodigden we ze uit op kennismakingsgesprek en vertelden ze nog meer over hun plannen.

De dag begon in hun gezellige stek gevolgd door een viering in de kerk. Ze trokken met paard en kar richting Lier voor familiefoto's en sloten af met een gezellig feest.

We zijn zo dankbaar om hun verhaal te kunnen vertellen!

Ps: voor 2020 kunnen er nog 3 video’s geboekt worden, wees er nog bij!

Fotografie door David Torres

Lien en Pieter by Laurein Horemans

Als je zelf uit de Kempen komt, dan kan Kempische gezelligheid altijd smaken. En een dag met Lien & Pieter voelde als een dag met vrienden aan, dit kwam ook doordat ik hun grafisch werk voor de trouw ook had voorzien. Dus we hadden elkaar al wel meer dan een keer gezien.

De ochtend begon gezellig onder de meiden bij Lien thuis, gevolgd door een kleine receptie. Een bezoek aan het stadhuis, waar de leerlingen juf Lien stonden op te wachten.
De namiddag maakten ze het huwelijk officieel met een persoonlijke cermonie (die ook een live-band had, extra punten!) en kon het feest beginnen. Er werd lekker gegeten, goed gedronken en gedanst tot 5 uur ‘s ochtends.